Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met manon@manise.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retour sturen van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,90 per pakket, de exacte tarieven zijn op te vragen bij de vervoerder.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via manon@manise.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het product goed als je het terugstuurt.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.